maanantai 15. maaliskuuta 2010

Päiväpeitto

Tein esikoiselle päiväpeitteen Avaroom-tyyliin. Tämä on ollut pitkään aikomuksena tehdä, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Ja on kuulkaa kätevä! Suunnitelmissa on tehdä näitä myös muihinkin sänkyihin. Vaikka vetoketjujen ompelu ei kuuluukaan vahvuuksiini. Kai sitä tekemällä oppi...

8 kommenttia:

 1. Wau! Tuollane vois toimia meijän pojillaki... Kukahan jaksais ommella? :D

  VastaaPoista
 2. Loistava idea! Käytännöllinen :) Täällähän on paljon kivoja juttuja. Tuo hiekkakakku näyttää hienolta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos isosiskonkin sivistämisestä ! Hieno idea, jota vois testata meidänkin nuorisolle. Kun se sängyn petaaminen on muka niin vaikeaa... :)

  VastaaPoista
 4. Että sää jaksoit värkätä... Olen Avaroomin messuosastolla joskus käpälöinyt vastaavaa. Olisi näppärä, mutten tiedä kestäiskö hermot ommella itse.

  VastaaPoista
 5. Mahtava idea. Ois poikien huoneessa siistit sängyt, eikä haittais vaikka menee päivävaatteilla sänkyyn.. Kunpa kerkeis ommella ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää :)

  Suunnittelen tässä omaa vastaava projektia, onko sulla jakaa kikkakolmosia ompleun / mitoittamisen suhteen? Ompelitko vetoketjut molempiin sivuihin, ei tyynypäätyyn?

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää! Onko sulla jakaa ompeluun jotain kikkakolmosia mitoitukseen tai ompeluun liittyen? Suunnittelen omaa vastaavaa projektia ja hyvät neuvot olisi tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi vastauksen viipyminen... Mutta eipä minulla valitettavasti mitään ihmeitä kikkoja ole. Vetoketjut on siis vain sivuissa. Tyynypääty on auki ja vähän pidempi, että sen saa työnnettyä patjan väliin halutessaan. Mitoittanut olen vain laittamalla kankaat ja patjan lattialle ja siinä mallaillut ja leikellyt. En siis ole mittanauhaa käyttänyt tähän enkä tämän jälkeenkään valmistuneihin malleihin.

   Poista