lauantai 2. tammikuuta 2010

Joulua 2009

Muutama kuva meidän joulusta. Tänä vuonna joulukuusemme oli mielestäni juuri täydellisen mallinen. Koristeluun olisi voinut kyllä panostaa enemmän. Minulla oli ideoita, mutta ei aikaa ja energiaa toteuttamiseen. Jospa ensi vuonna sitten... Koristeena oli lasitähtiä, joita olen tehnyt monta vuotta sitten. Ne tulevat kyllä varmasti koristamaan jokaista joulukuustamme. Kaverina oli punaisia huopasydämiä sekä helmistä tehtyjä koristeita. Tämä kuva on otettu ehkä tapaninpäivänä ja alaoksilla ei jostain syystä ole enää mitään koristeita. Niitä on löytynyt pitkin joulua ympäri taloa. Tästä syystä lasitähtiä uskallan laittaa vain yläoksille. :)Piparkakkutalo oli Hello Kitty -teemalla. Arvatkaa kenen idea?
Toinen talo tehtiin eräille talokuumeileville sukulaisille. Sen pitää olla modernia. ;) Jääpuikot eivät ole kovin loogisessa paikassa. :)
Tässä meidän esikoinen enkelinä. Hän esitti enkeliä eräässä joulujuhlassa ja ompelin pikaisesti valkoisesta sifongista enkelimekon. Sitä on sitten pidetty koko joulu. Mekon alla oleva paita on myös minun tekemä. Myös siivet tein miehen avustuksella. Hän taivutti rautalangasta siivet ja liitti ne yhteen. Ja minä verhoilin. Kuvassa näkyy myös kauan haaveilemani seimiasetelma. Lisää hahmoja on tarkoitus hommata tulevina jouluina.


Ja mitä olisi joulu ilman palapeliä...

3 kommenttia:

  1. Todella hienot piparkakkutalot. Musta toi Hello Kitty on supersöpö

    VastaaPoista
  2. Nuo piparitalot ovat kyllä hienoja ja hyvännäköisiä - ei yltiöympättyjä. Ja teitin engeli on aika sööttinä :)

    VastaaPoista
  3. Sinä se osaat tuon koristelun ! Miten saatkin noin sileää jälkeä ?! Minun muumit on sellaisia pikeerikötystyksiä, etten kovin lähikuvaa niistä viitsi ottaa...

    VastaaPoista