torstai 18. huhtikuuta 2013

Makuupusseja

Sukuun syntyi uusi vauva. Hän on niin pieni ja suloinen. Vauvalahjaksi päällystin pikkuneidille äitiyspakkauksen makuupussin Tosimummon tosi hyvällä ohjeella. Ja tuttiketju kaveriksi, tietenkin. ;) Kankaana on molemmissa Marimekon räsymattoa.Omalle neidille päällystin makuupussin samaisella ohjeella jo ennen hänen syntymäänsä. Muistaakseni en saanut koskaan laitettua kuvaa siitä tänne. Kangas on Kuopion Marimekon alelaarista löytynyttä. Ja arvatkaa vaan, kuinka monta tuttiketjua omalle vauvalle ompelin. ;) Eikä hänelle ole koskaan tutti maistunut...

Lopuksi vielä pieni ruokavinkki: Meidän lasten herkkua on pinaattilätyt jauhelihatäytteellä. Maistuu muuten myös aikuisille. Yksi lapsista tosin syö omat pinaattilettunsa vadelmahillon kera. Tämä on helppoa ja hyvää arkiruokaa. Tavalliseen lettutaikinaan vain pussillinen pakastepinaattia sulatettuna ja ehkä vähän lisää jauhoja. Ja sitten paistamaan.8 kommenttia:

 1. Mukava vauvalahja! Pinaattilätyt kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Voihan makuupussi!
  Mä oon päällystänyt jo kahdesti. Nyt on olo, että pitäis tehdä taas uudenlainen, mutta en ole vielä saanut päätettyä mikä kangas olisi tarpeeksi ihana ja erityinen.

  Pinaattiletut on huippuja! Jopa meidän pinaattikielteiset suostuivat syömään ja tykkäsivät, joten kyllä niissä jokin taika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaan väri vaan vähän rajoittaa päällystämistä. Tästä pussista olisi paistanut alkuperäinen kuvio läpi, jos päälystettävä kangas olisi ollut valkopohjaista. Sitten omalle seuraavalle päällystän kyllä jostain raikkaasta valkopohjaisesta kankaasta pussin. ;) Pitää vissiin laittaa väliin joku valkoinen kangas, ettei mikään kuulla läpi. Makuupusseja saa onneksi usein kirpparilta ihan muutamalla eurolla.

   Poista
 3. Kiitos ihanasta vauvalahjasta! Tuolla se pikkunen nytkin tuhisee tyytyväisenä pussissaan :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ihan oikeasta untuvapussista olen vain haaveillut, mutta kyllä ne nämäkin vauvaa lämmittävät. :)

   Poista