tiistai 26. maaliskuuta 2013

Synttäritunnelmia

Meillä on vietetty synttäreitä. Kuopus täytti kuukausi sitten vuoden. Ajattelin ensin pitää heille yhteiset synttärit esikoisen kanssa, mutta sitten innostuinkin järjestämään ihan omat pienet pippalot. Kyllä on vuosi mennyt vauhdilla.
Esikoisen synttäritkin on jo takanapäin. Niitä on juhlittu jo pariin otteeseen meillä ja pariin otteeseen yhdessä meidän kummipoikien kanssa ja vielä on yhdet kummit käymättä. Kai se on ihan normaalia kokoontua 5 kertaa juhlimaan 8-vuotiasta...? Neiti on innostunut nyt kovasti hevosista, joten juhlissa (ja lahjoissakin) on teema näkynyt.

Kaverisynttärit menin siitä aidan matalimmasta kohdasta. En leiponut edes kakkua, vaan kakun korvasi jätskibaari. Cake Popseja sentään pyöräytin. Tein ne tällä kertaa Valion ohjeella. Lasten mielestä olivat yhtä hyviä, kuin entisellä ohjeella tehdyt popsit. Mies piti entisiä parempina ja minä en osannut tähän asiaan muodostaa mielipidettä. Onhan nämä sen verran ällömakeita herkkuja, että jos pöydässä on useaa makeaa sorttia, jätän kyllä suosiolla cake popsit syömättä. Tällä kertaa tilasin Confetista ihan oikeita cake pops -tikkuja. Ne ovat pestäviä, joten niitä voidaan käyttää uudelleenkin. Samalla tilasin violettja paperipillejä, ilmapalloja ja nonparelleja. Ja kyllähän minä pom pomejakin askartelin, vaikka kuvaa ei tullut näköjään otettua. Esmeralda's -blogissa on niihin hyvä ohje.


Seuraavin juhliin väsäsin kakunkin: banoffeeta kasin muotoon ja päälle hevosia kiertämään rataa. :) Tarjolla oli myös saman erän Cake Popseja pakastimesta. suklaapiirakkaa, kinkkupiirakkaa, croissantteja, pikkuherkkuja kaupasta ja kanasalaattia, joka maistui todella hyvältä ainakin minun suuhuni. Karkkilakkolaisten vuoksi karkkia ei ollut tarjolla.Sopivasti pienemmän neidin "synttärilahjaksi" saapui myös arvontavoitto, jonka voitin täältä. Neuvolakortin kannet on Delfia designin valmistamat. Minulla on oikeasti melko onneton arpaonni, joten olipas iloinen yllätys. :) Kiitos!

 

16 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika millaisia herkkuja! Taidat olla melkoinen mertarileipuri:)

  VastaaPoista
 2. Tuollaiseen pöytään ei varmasti enää karkkeja tarvikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nuo kuvat hämää, kun kuvia on kolmilta kekkereiltä. Ja minä tarvisin aina karkkia... ;) Kohta alkaa karkkilakko minullakin...

   ps. Olen hukannut osoitteen sun toiseen blogiin. Ois kiva päästä taas lukeen sun juttuja..

   Poista
 3. Vaude ja nam mitä herkkuja, kyllä teidän vieraitten kelpaa :-P

  VastaaPoista
 4. Vautsi vau! Kyllä on pöydät ollu taas koriana..

  VastaaPoista
 5. Mietinkin oletko saanut kannet :) ihania herkkuja, oman tytön 1-v kuukauden päästä ja hieman suppeampi valikoima tarjottavia taitaa tulla meidän pöytään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kannet tuli perille hyvin pian. Kiitos! :)

   Poista
 6. Voi mitä herkkuja! Ihan nälkä tulee :P
  Tuo salaatti näyttää kyllä niin herkulliselta. Mitähän kaikkea siinä onkaan?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä on linkki ohjeeseen, siis kanasalaatti-sana vie sinut ohjeen luo. :)

   Poista
 7. Kyllä kelpais! ;) Teillä on aina juhlatarjoilut parhaimmasta päästä! -Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mikä kohteliaisuus. ;) Kiitos! Teidän pöydät notkuu kyllä herkkuja ihan samaan tapaa. Pitäis muuten itsekin testata joskus niitä whoopies-leivoksia, joita teillä joskus oli. Ne oli hyviä!

   Poista
 8. Oli oikein maistuvat tarjottavat, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ku pääsitte juhlistamaan molempien tyttöjen synttäreitä. :) Kiitos siis itsellenne!

   Poista