keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Heijastin ja suojapussi

Tällä hetkellä käsityöni rajoittuvat tällaiseen nopeaan ja helppoon. Jotain on kuitenkin tehtävä, että pysyy järjissään. ;)

Jostain sain päähäni kokeilla amigurumin virkkaamista. Ja vähän saatoin jo innostua aiheesta. Löysin suomenkielisen ohjeen netistä, mutta tähän hätään en sitä enää löytänyt. Tein pupun jämävillalangoista ja laitoin heijastinlangan kulkemaan mukana. Ihan söpö otus syntyi, vaikka pupuneidin hameen helma jäikin vähän lyhyeksi. Mutta minkäs teet, kun lanka loppui ja vielä seuraavakin lanka... Vähän muotopuolikin hän on, mutta jospa seuraava olisi jo parempi. "Luonnossa" heijastinlanka ei erotu pupusta näin selvästi. 

Muut lapset haluavat myös omat amigurumiheijastimensa, tietenkin. Ja ei kai heijastimia koskaan liikaa voi olla. Heijastinlanka pääsi vaan loppumaan. Järkytyin kyllä hinnasta, kun netistä sitä tutkailin. 50 metristä heijastinlankaa pitäisi pulittaa 15-17 euroa ja siitä määrästä saa hädin tuskin kaksi pientä heijastinta tehtyä. Poppanavakka -nimisestä verkkokaupasta sitä sai noin puolet halvemmalla. 100 metriä maksaa 11,50e. Postikulut tietenkin nostavat hintaa. Että ihan vain vinkkinä, jos vaikka innostutte näitä kokeilemaan. Ja kertokaa toki, jos jostain saa sitä vieläkin edullisemmin.Virkkuukoukku on heilunut muutenkin. Uusi kännykkä sai pikaisen suojapussin, jottei avaimet raaputa kauppareissulla näyttöä naarmuille.


4 kommenttia:

 1. Enpä yhtään ihmettele, että muutki halus tuommosen heijastimen! On kyllä niin söpö..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Oon tässä miettinyt, että minkähän hahmon itelle tekisin. Tuollaisen pupun kanssa en välttämättä oo kovin katu-uskottava...

   Poista
 2. Ihania ja kekseliäitä virkkuita! =) Tuo heijastinvirkkaus on ollut itelläkin haaveissa pitkään! Jospa tää talvi ei ihan kerkiäis vaihtua kevääksi, ennen kuin tartun toimeen! Oma puhelin on vielä ilman pussukkaa, mutta pokkari sai vasta oman makuupussinsa. Näyttää tosi näpsäkältä tuo musta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuollaiset pienet virkkaukset syntyy nopeasti eli koukku käteen vaan! ;)

   Poista