keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Koti puikoille ja koukuilleEilen innostuin siivoamaan lankavarastoni. Keskeneräiset käsityöt, langat, puikot, koukut yms. olivat kaikki sulassa sovussa sullottuna kaappiin yhdelle hyllylle. Mutta nyt on kaikki järjestyksessä. Kerin karanneet lankojen päät somasti oman keränsä ympärille. Heitin keskeneräiset ja ahdistavat käsityöt kaikessa hiljaisuudessa menemään. Ja tänään aamupäiväunien aikana ompelin kotelon puikoille ja koukuille. Kylläpäs tuli näppärä. Tämä ompelus kuuluu siihen sarjaan, joka olisi pitänyt toteuttaa jo aikoja sitten. Jospa tässä pikkuhiljaa alkaisi käsityökärpänen taas puraisemaan minuakin.

Ja jottei elämäni kuulostaisi liian auvoisalta, tunnustan, että kiinnitysnyöreistä tuli vähän liian lyhyet ja että pyöröpuikot ovat edelleen vailla säilytyspaikkaa. Ehkä teen niille oman kotelon tai olen tekemättä. Toistaiseksi majailevat tuossa samassa kotelossa.

6 kommenttia:

 1. Hiano kotelo! Ja jotenkin niin lohduttavaa kuulla, että sulla ei sentään ihan kaikki onnaa het ensimmäisellä yrittämällä.
  (Ja nyt kun tunnustit, tunnustan minäkin: niitä keskeneräisiä lensi vuosi sitten melkoinen läjä teille toisille...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosissaankaan onnistu. :/

   Mutta jotenkin niin vapauttavaa antaa itselle lupa unohtaa jokin takkuava projekti kokonaan...

   Poista
 2. Näppärältä näyttää. Mun puikot kolisee lasipurkissa vaatekaapin alahyllyllä, kun ei muualla uskalla säilyttää...

  Keskeneräisiä töitä saa olla, se ei ole vaarallista. Luin tämän asian vasta jostakin, en muista mistä, joten ei ole ite keksitty. :) Ja luulen, että niitä saa heittää poiskin, koska se helpottaa. Niin oon minäkin tehnyt. Valmiit työt näytetään blogissa, mutta keskeneräiset heivataan vähin äänin roskiksen perälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikot kuuluu kyllä siihen sarjaan, joiden pakettien päällä saisi lukea "ei lasten ulottuville".

   Ja juuri näin! Kuka sitä nyt keskeneräisiä tai täysin epäonnistuneita töitä kaikille esittelisi...

   Poista
 3. Elämä olisi niin paljon helpompaa kun ottaisi asiakseen vihdoinkin ommella tuollaisen...ei tarvitsisi aina inspiraation iskiessä etsiä puikkoja ja koukkuja ympäri kämppää...
  Olet onnistunut yhdistämään käytännölliseen vielä kauneudenkin - hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tämä idea odotti aivan liian kauan inspiraatiota. Mutta itse ompeluun ei tuhraantunut paljoa aikaa. :)

   Poista