torstai 18. lokakuuta 2012

Jumpsuit


Potkupuku, haalari, jumpsuit tai jumpsuletti, niin kuin neiti itse asian ilmaisi. Enpä olisi uskonut tällaista ompelevani. Rumiahan nämä ovat mielestäni edelleenkin, mutta neidille, jolla kaikki vaatteet kutittaa ja tuntuu hankalalta, tämä on oikein näppärä. Vannotin silti hänelle, että tämä on kotivaate.

Aikoja sitten Metsolan ystävämyynnistä ostettu kangas on odottanut ompelua varmasti useamman vuoden. Sen oli jo aikakin päästä ompelupöydälle. Seuraavat jumpsuit-tilaukset ovat jo sisässä. Kai se tasapuolisuuden nimissä on tehtävä muillekin halukkaille. Saumuri on huollossa, joten hommat eivät pääse nyt etenemään.

Lupaan silti, että minua ette tällaisessa asussa tule koskaan näkemään... ;)

4 kommenttia:

 1. Kivahan tuosta tuli! Aivan eri maata kuin ne kaupasta ostetut. Muille kans, ilman muuta.

  Mutta sehän se tosiaan olis, että sut nähtäis Prisman käytävillä hiippailevan jumpsuit päällä.. Rasti seinään sillon. Ja isolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota kotona kehtaa katella, vaikka ihan prikulleen ei raitojen kohdistus mennytkään...

   Ehkä siinä vaiheessa olis syytä tarkistaa lääkitysasiat kuntoon... ;)

   Poista
 2. Tosi mukavalta näyttää! Ihanaa, että on kotikäyttöön tällainen froteeasu, jos minä vain saisin aikaiseksi, niin toki olisi meidänkin lapsilla vastaavat. Itselläni oli froteehaalareita 70-luvulla ja muistot on kultaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ei purista, eikä kiristä. Ehkä se inspiraatio iskee vielä sinuun ja teidänkin lapsetkin saavat omat haalarinsa. :)

   Poista