tiistai 31. heinäkuuta 2012

Marjoja


Onni on mies, joka tykkää marjastaa. Minä pysyn mielelläni purkituspuolella. Tässä viime lauantain saldoa.

11 kommenttia:

 1. Oi oi mitkä rivit :) Meillä mies kyllä käy metsässä, mutta harvemmin se sieltä tuollasia saaliita tuo :D (mutta onneks on niitä tuttuja jolta voi ostaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni miinus tässä marjastamisinnossa on se, että mies viihtyy metsässä myös muista syistä. Lintuja etsitään välillä haulikolla ja välillä kiikareilla... Ja välillä talsitaan muuten vaan.

   Poista
 2. Hih, minä taas sain mieheni ensi kertaa mukaan mustikkametsään tänä vuonna. Niin hirveitä olivat kuulemma lapsuuden kiintiöpoiminnat että ihan traumoja jäi :D Oli muuten ihanaa poimia koko perheen voimin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla miehesi kohtalotoveri. ;D Ja lisäksi kaikki pistävät öttiäiset saa minut hermoraunion partaalle. Tämä työnjako passaa mulle.

   Poista
 3. Oi miten paljon lakkoja. Sellaisista voi vaan haaveilla täälläpäin suomea. Tai ehkä torilta voisi ostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämäyksenä nuo lakat on tuossa etualalla. n. 5kg sai lakkoja, muuten on mustikkaa ja mansikkaa mummulan pellolta.

   Poista
 4. Kerrassaan, mikä saalis (ja mikä mies)!!

  VastaaPoista
 5. Voi että ! Kade hiipii mieleen... lähinnä noiden hillojen takia. Minäkin kävin eilen vadelmia poimimassa ja näin, että mustikoitakin on paljon. Jospa saisin huomenna mukaan kavereita (MIES mukaan lukien) metsään niitä poimimaan. Reiluja saaliita sinne edelleenkin !

  P.s. Näkisitpä meidän purkkikavalkaadin, siis sen kirjavuuden. :) Ei oo tosiaan noin tasalaatuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei vadelmat ole vielä kypsiä. Niitä pitäis vielä poimia mahdollisimman paljon. Niitä meillä menee varmasti niin paljon kuin saadaan poimittua. Passaa niin hyvin suklaan kanssa... ;)

   Meillä on kaikki purkit noita samoja vaan. Pääsen helpolla. Kerätään niitä talven mittaan isoon äitiyspakkauksen laatikoon varastoon sitä mukaan kun tyhjenevät. Lisää piti kyllä ostaa, vaikka välillä luulin, että ei enää ikinä saada kaikkia purkkeja täytettyä. Onni on a
   siis myös kesä äitiyslomalla! ;)

   Poista
  2. Siis onni on myös kesä äitiyslomalla, mikä lie a löytänyt tuonne... :)

   Poista