keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Halloumi




Tämän kesän tuttavuus on halloumijuusto. Niin herkullista! Sitä voi paahtaa ruoan kaveriksi, mutta ehkä eniten se pääsee oikeuksiinsa voileivän päällä. Tuoretta sämpylää, kasviksia ja halloumia. Nam! Kannattaa kokeilla!

7 kommenttia:

  1. Njam... herkullisen näköistä! Täytyy testata. Itse olen liiankin koukussa vuohenjuuston paistamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on jäänyt mieleen vuohenjuustosta sellainen kitalakeentarttumismuistikuva... Pitäisköhän tuota silti vielä testata. Itse on oo sitä koskaan laittanut, mutta jossain silti maistellut.

      Poista
  2. Meillä vielä haudutellaan ajatusta mutta kiitos näiden tunnelmien, on kait pakko kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! :) Paistettuna sopii hyvin raskautetuillekin. ;)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, pitääpä testata! Kauppalistaan siis "halloumijuusto" :) -Taina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testattu, mutta ei ollut meidän makuun. Liian suolaista! Toisella kertaa liotin ensin vedessä ja sen jälkeen suolaisuus vähän väheni. Mutta puolet paketista meni loppujen lopuksi roskiin... Mutta tulipahan kokeiltua ja yksi makuelämys enempi! :) -Taina

      Poista
    2. No harmi, ku meni hyvät halloumit hukkaan. ;)

      Poista