tiistai 1. toukokuuta 2012

Hurlumhei ja Glada vappen!

Täällä vietetään vappua perinteisesti munkkien ja ilmapallojen äärellä. Jospa simakin olisi jo valmistunut ja päästäisiin sitäkin maistelemaan. Ensi vuonna aion muistaa laittaa siman tulemaan tarpeeksi ajoissa... Munkit leivoin jo perjantaina, mutta pakastimesta otettuna ne on ihan tuoreen oloisia edelleenkin. Sokerit kun laittaa pintaan pakastamisen jälkeen niin täydestä menee. Ensimmäistä kertaa laitoin munkkin päälle muutakin kuin sokeria. Hyviä on suklaisella kuorrutuksellakin. Ja samoilla tulilla paistoin jälleen lihapiirakoita. Itsetehtyinä ne on herkkua! Kokeile ihmeessä!

Olohuone koristeltiin ilmapalloilla sävysävyyn muun sisustuksen kanssa, tietenkin. :)

Alimmassa kuvassa eskarilainen lähdössä eskarin perjantaisiin naamiaisiin ja koulun Hurlumhei-tapahtumaan. Arvaa mikä hahmo on kyseessä?  (Eskarissa olivat arvanneet väärin...)

Iltaruoaksi taidan tehdä itse hampurilaisia. Sekin alkaa olemaan meille jo vappuperinne. Nam!

Iloista vappua sinullekin!

5 kommenttia:

 1. Nam, suklaiset näyttävät herkullisilta. Hauskaa vappua teille!

  VastaaPoista
 2. Veikkaan dalmatialaista :)
  Meillä jäi (taas) sima tekemättä mutta limukallakin pärjää onneksi.
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Herkullisia kyllä olivatkin... Nämä kuvat vaan houkuttelevat pakastimelle munkkeja sulattamaan, joten täytyy pian laittaa jotain muuta aihetta "keulille". ;)

  Ja ihan oikea veikkaus tuo dalmatialainen. :) Eskarissa olivat lehmäksi luulleet

  VastaaPoista
 4. Pitää tosiaan ens vappuna kokeilla noita lihapiirakoita. Tai miksei vaikka aiemminkin. Sun sivuilta varmaan löytyy ohje niihin? -Taina

  VastaaPoista
 5. ei taida ohjetta löytyä. elämä makeaksi- blogista oon ottanut ite ohjeen. jos teet, niin soita. voin antaa muutaman kantapään kautta opitun ohjeen.

  VastaaPoista