perjantai 20. huhtikuuta 2012

Vihreää ja keltaista

Viime vuonna, alkukesästä, tilasin Metsolan ystävämyynnistä kankaita tarkoituksena ommella lapsille kesäksi vaatteita. Vaan kuinkas kävikään. Tikkuun tuli kaksi viivaa ja siitä alkoi pahoinvoinnit, jotka kestivät raskauden puoleen väliin. Ärsytti koko kankaat! Vähän ennen vauvan syntymää otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin ne pois. Sitten oli lupa tilata uusia kankaita. :)


Tässä traktoripaita omalle pojalle:
Ja samasta palasta tuli pienempi paita vaikkapa vauvalahjaksi:
Keltainen apilatunika keskimmäiselle neidille:
Vihreä apilamekko esikolle. Luulin, että tämä ei eskarilaiselle kelpaa, mutta olin väärässä. Tätä mekkoa on pidetty paljon!
Ja jämäpaloista pari mekkoa vauvalle:Ja väreihin sopivana vielä tämäkin kuva. Leivoin tänään taustalla näkyvää sitruunapaistosta piiitkästä aikaa. En ole tehnyt sitä ainakaan 10 vuoteen. Muistin, että se olisi maistunut vieläkin paremmalle. Hyvää se silti oli. Lapsille sitruunapaistos ei maistunut. Miehen mielestä se oli "ihan syötävää". Tässä talossa ei siis olla sitruunan ystäviä. Kivan näköisiä hedelmiä silti.

4 kommenttia:

 1. Minulle kävi juuri samoin! Vasta ihan loppuraskaudesta alkoi ompeleminen taas maistumaan. Nyt se "ompeluällötyksen" syy nukkuu sylissä. <3

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita! Varsinki tykkään nuista keltasista apila- mekoista :) Saiskohan sitä kangasta vielä jostain...

  VastaaPoista
 3. Ihania! Apilat varsinkin niin kesäisiä. :) Minun blogissani on sinulle jotain. :)

  VastaaPoista
 4. hanna-naa: onneksi sen kaiken ällötyksen jälkeen saa parhaimman palkinnon. :)

  maikki: ei taida olla joustofroteena enää Metsolassa, mutta Kestovaippakaupassa näytti olevan trikoona vastaavanlaista kangasta. Liekö kuosi kopiotu metsolasta, mutta ajattelin tilata sitä ja tehdä kesävaatteita lapsille. Melko edullistakin on.

  Jenkku: Kiitos!

  VastaaPoista