lauantai 24. maaliskuuta 2012

7-vuotias


7-vuotiaan synttäreiden kunniaksi on kokoonnuttu kahvipöytään jo mooonta kertaa. Eilen oli kuitenkin ne tärkeimmän juhlat eli kaverisynttärit. Sorry vaan kummit ja mummut ja muut sukulaiset, mutta ilo teidän tulostanne on vain kalpea aavistus siitä, mitä se on kavereiden tulosta. Meinasin skipata koko kaverisynttärit vedoten pieneen vauvaan, mutta pettynyt reaktio varovaisesta ehdotuksesta oli sellainen, että vaihtoehtoja ei ollut.

Tarjolla oli mansikkakakkua, jonka koristeeksi toivottiin koiraa ja kukkia. Lisäksi oli suklaapiirakkaa, keksejä, pikkupitsoja, pop corneja ja karkkeja. Muuten menin aidan alimmasta kohtaa, mutta kakkuun tuli tuhrattua hetki aikaa. Kokeilin kakkuun ensimmäistä kertaa vaahtokarkkikuorrutetta ja eihän siitä ihan priimaa ulkonäöllisesti tullut. Hyvältä kuitenkin maistui.

Muuten käytin koristeluissa koristeita viime vuodelta ja loput matkin Esmeraldalta.

Vielä on yhdet kekkerit tulossa. Joten jos kummeista tuntuu, että kutsua ei ole kuulunut, niin asiaa ei ole unohdettu. ;)

6 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut Viljalle! Mun on pitäny soitella jo monena päivänä, mut aina on jäänyt. Jospa ensviikolla löytyis rauhallisempi hetki! Terkkuja kovasti kaikille! <3

  VastaaPoista
 2. Tuossa jo eilen mietin, että kävisinkö kummitytön paketin tuomassa ovelle, mutta ajateltiin vielä odotella, josko juhliinkin päästäis ;) Meillä tosin tällä viikolla ollut mahatautia ja kovaa yskää, että parempi odottaa, että tervehdytään kunnolla. Pikkuista tyttöäkin olis ihana nähdä! -Taina

  VastaaPoista
 3. kehrä, Vilja kiittää. :) Terveisiä sinnekin!

  Taina: pikkulinnut lauloi teidän mahataudista, joten ei uskallettu tälle viikonlopulle teitä kutsua ja viime viikonloppuna meillä oli yövieraita. Mutta jospa löytyisi yhteistä aikaa kummilasten yhteissynttäreille. :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut neitokaiselle! Aivan ihanan näköiset tarjoilut!

  VastaaPoista
 5. NorppaStiina: Kiitos! :)

  Anna: Koira on tehty sokerimassasta. Eli tulostin ensin koira-värityskuvan sopivassa koossa, leikkasin sen irti. Kaulin sokerimassasta ohuen levyn ja leikkasin siitä terävällä veitsellä koiran kuvan varovasti ääriviivoja myöden. Sitten annoin koiran kuivahtaa ja piirsin mustat osat elintarviketussilla pintaan. Kukat tein samasta massasta, mutta värjäsin sitä ensin pastaväreillä.

  VastaaPoista