tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivänä
Me on käyty aamutuimaan esikon eskarissa ystävänpäivän aamukahvilla. Kakku näytti maistuvan lapsille. Olisi se varmasti minullekin maistunut, mutta pysyin lujana. :) Aloitin aamun jo aikaisin, joten aamutoimet ehdittiin tehdä kaikessa rauhassa. Tästä syystä ja ystävänpäivän kunniaksi tein esikolle sydänletin. Joskus olen nähnyt vastaavan letin Ananan blogissa. Mukavaa vaihtelua perusletteihin, mutta ihan joka aamu ei tällaisiin ole aikaa. Hiukset on kuitenkin oltava kiinni joka (eskari)päivä minun vaatimuksesta ja ihan hyvin on neiti tähän sääntöön "alistunut".


Iloista ystävänpäivää!

12 kommenttia:

 1. Oi miten kauniisti letitetty! Minä en osaa tuollaista tehdä -onko se helppo oppia? Mun tytöllä on aina myös hiukset kiinni päikyssä täi- sekä takkuvaaran hillitsemiseksi..

  VastaaPoista
 2. Huikea letti! Ei onnistuis multa!

  VastaaPoista
 3. Wau! Aivan upeat letit! Mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :)

  Ja ei kai tuo vaikea ole tehdä. Mutta aina oon tykännyt letitellä, joten se voi auttaa asiaa. Siitä vain kokeilemaan!

  VastaaPoista
 5. Niin, ja letittäessä on hyvä tehdä samalla täitarkastusta... ;) Minäkö loiskammoinen...?

  VastaaPoista
 6. Hih, tuo sun viimeinen kommentti! :D Löytyykö täishampoot lääkekaapista?

  Kyllä minäki hetken tutisin, kun joululomalla poikien kaverilla oli täitä... hyih! Onneksi vältyttiin tartunnalta!

  Hieno letti! Jospa meidänkin neiti antais joskus letittää!

  VastaaPoista
 7. Täishampoota ei löydy, mutta koko muu arsenaali taitaakin olla kaapissa kaiken varalta. ;) Pitäisköhän tuo hommata... Rauhoittavillekin vois olla tarvetta. :D

  VastaaPoista
 8. Ihanat letit! Ja ihanat kiiltävän tummat hiukset tytöllä!

  Mä olen huono letittäjä, kun ei ole ollut niitä pikkusiskoja, joilla harjoitella. Osaan tehdä kuitenkin saparot. :) Oma tyttö ei ainakaan vielä anna hiuksiaan laittaa, antaneeko sitten milloinkaan. Miten teillä pienemmän neidin kanssa, pysyykö letit jo?
  Ois ihana, jos ois tyttö, jolla olis lettejä, pompuloita ja pinnejä pää täynnä.

  (ps. tämä blogger antaa niin vaikeita sanavahvistuksia, etten melkein saa niistä selvää. Saa nähdä onnistuuko edes kommentin jättäminen yhdellä kertaa...)

  VastaaPoista
 9. Pienemmällä neidillä on polkkahiukset pitkillä etuhiuksilla. Etuhiukset antaa pitää ponnarilla tai letillä, mutta jos joskus saparoita yritän niin ne lähtee kyllä pois ennemmin tai myöhemmin.

  Minäkin olen opetellut tämän letitystouhun pääasiassa omalla neidillä, kun ei pikkusiskoa iteltä löydy. Eli kyllä sen oppii. Tosin vaatii pään, joka malttaa olla hetken paikoillaan.

  Ja kyllä, tuo sanavahvistus on nykyään ärsyttävä. Pitää harkita sen poistamista, koituiskohan siitä jotain haittaa...

  VastaaPoista