tiistai 20. joulukuuta 2011

4-vuotiaat

Meillä juhlittiin viikonloppuna kaksosten 4-vuotissynttäreitä sekä lauantaina että sunnuntaina. Olipas mukava viikonloppu! Nämä kuvat on otettu lauantaina, jolloin meno oli huomattavasti rauhallisempaa kuin sunnuntaina. Lauantaina kakkuakin meinasi jäädä liikaa, joten vietiin loput kakusta naapuriin. Tarjolla oli broileri- ja kinkkupiirakkaa, makaronisalaattia ja kahta kakkua (sankarit eivät päässeet yksimielisyyteen teemasta). Lumiukkokakkua (koristeluidea Houttenilta), jonka välissä oli vadelma-mansikkasurvosta sekä kinuskikermaa ja päällä Kinuskikissan ohjeella tehtyä fudge-kuorrutetta. Toinen kakku oli Daim-valkosuklaakakku traktorikoristuksella. Pohjaksi kokeilin tehdä riisisuklaata, johon olin tekovaiheessa lorauttanut vähän kermaa leikkaamisen helpottamiseksi. Ja lisäksi tarjolla oli muutamaa pikkuleipälajia. Koristeet väkersin pikaisesti sokerimassasta. Ihan tunnistettavia asioita tuli, vaikka noista massakoristeiden teosta en ole koskaan oikein innostunut.

Seuraavana päivänä herkkujen menekki oli väkimäärän vuoksi suurempaa, joten jäteongelmia ei onneksi päässyt syntymään. Kahvipöydässä oli tarjottavana kutakuinkin samat lajit kuin edellisenä päivänä, mutta suolaiset tarjottavat jätettiin väliin. Sitä ennen oltiin syöty riisipuuroa, kinkkua, salaatteja ja sen semmoista jouluista purtavaa. Suuret kiitokset vaan kaikille mukana olleille. Toinen puoli suvusta jätettiin kylmästi kemujen ulkopuolelle. Mitäs asutte niiiin kaukana...
5 kommenttia:

 1. Mahdottoman hienot tarjoilut teillä, nuo sulaneet lumiukot ovat lystikkäitä!

  VastaaPoista
 2. Onnea A ja O! <3
  Ihanat herkut on rouva jaksanu värkkäillä! :)

  VastaaPoista
 3. Joo. Minustakin nuo läsähtäneet lumiukot on niin mainioita, ja ainakin täällä päin ihan todellisia. :) Vautsi muutenkin noita tarjoiluja ja koristeluita. Aah... "Oi jospa oisin saanut olla mukana...", mutta kaukana tosiaan ollaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Minähän tykkään värkkäillä jos vain aikataulu antaa myöden. :)

  VastaaPoista