sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isänpäivä 2011

Taitaa olla ennemminkin sääntö kuin poikkeus, että meidän isä viettää isänpäivää tavalla tai toisella töissä. Nytkin täällä lahjan ja korttien kanssa odotellaan sankaria kotiutuvaksi. Ilmeisesti minua säästääkseen sankarin ruokatoive oli kovin vaatimaton. Eli tänä vuonna syödään tortilloja. Kakuksi kokeilin suklaa-vadelmakakkua työkaverilta saadulla ohjeella. Toivottavasti maistuu. Perinteiseen tapaan lapset hoitivat koristelupuolen. Seuraavaksi tässä talossa leivotaankin makeita herkkuja vasta joulun alla kaksosten syntymäpäiville. Ei piirakan piirakkaa ennen sitä!


Paljastus esikoisen eskarissa tekemästä kortista. Kyllä, meidän isä on järjestyksen ihminen:

6 kommenttia:

 1. Ahkera mies sulla! ;)
  Ihanat herkut ja sulonen tuo Viljan tekemä kortti.
  terkkuja koko porukalle!

  VastaaPoista
 2. Niin hellyttävä tuo Esikon kortti! Eikä huonommaksi jää kakun koristelukaan. Mikä kumma noissa lasten tekemissä kiehtookaan?

  VastaaPoista
 3. ihania leipomuksia, kauniita käsitöitä ja aivan mahtavan suloisia pikkuisia taideteoksia.

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti :) Leivohan sitten kans oikeen urakalla kaksosten synttäreille niin päästään syömään! No ei vaan, mekin koitetaan täällä olla herkkuja syömättä. Just valmistu omenapiirakka ja puoli litraa jäätelöä hävis massuun sen kanssa samantien ;) Nyt voi alkaa miettiä mitä korviketta karkille yms. tekis seuraavaksi! Kerrohan hirveesti terkkuja lapsille ja varsinkin kummitytölle! <3 -Tiina

  VastaaPoista
 5. Kyllä tullaan synttäreille! Toivottavasti on hyvät kelit! Sano Vaari

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista!

  (Ja kyllä on nyt leivottu ja laitettu synttäreitä...)

  VastaaPoista