sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Villasukkia

Villasukkakauden alkaessa huomasin, että esikon kaikki villasukat ovat aivan liian pieniä. Ei auttanut, kun kaivaa puikot esille ja alkaa neuloa. Vähän väkisten piti siis polkaista käyntiin tämän syksyn neulomiset, mutta niin vain jäin taas koukkuun. Vielä tämä rivi, vielä tämä rivi, vielä tämä...

Liian pieniin villasukkiin tympääntyneenä neuloin ensimmäisistä raitasukista liian isot. Ne on odottamassa tytön kasvua. Ja mikäli kasvuvauhti pysyy samana, on sukat varmasti hyvät jo ensi syksynä.

Toisista sukista osasin tehdä jo sopivat. Neuloin varteen yksinkertaisen pitsikuvioinnin.


Viimeisimmät postaukset ovat olleet melko esikoispainotteisia. Jotain on tulossa kuitenkin pienemmillekin. Tässä muutama kuva meidän pienen väsymättömän askartelijan teoksista. Kaikkea ei vain voi säilyttää, joten jääköön kuvat muistoksi.

2 kommenttia:

  1. Piristävän värisiä villasukkia ja siistiä jälkeä teet:) Sekä hellyyttäviä nuo askartelut. Se on kyllä totta, että niitä tahtoo kertyä niin paljon, että lapsilla kaapissa omat hyllyt pursottaa!

    VastaaPoista
  2. Ikävä pientä askartelijaa ja miksei muitakin! O kertoi tänään puhelimessa syöneensä hämähäkin, ilmeisesti kyse oli noista leivoksista... :)

    Mie neulon muuten elämäni ensimmäisiä villasukkia, saa nähdä tuleeko niistä sukat vai mitä ;)

    VastaaPoista