sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Päiväpeitto eskarilaiselle
Ompelin eskarilaiselle päiväpeiton nollabudjetilla. Kankaat muiden ompeluksien jämiä, taustalla vanha lakana. Värit pyrin valitsemaan huoneen muuhun sisustukseen sopiviksi. Melko pirteä päiväpeitto. Saa nähdä alkaako tuntumaan jossain vaiheessa vähän liiankin värikkäältä.Huoneen yksi seinä on punainen. Olisin jo maalannut sen huoneita vaihdettaessa. Neiti asetti kuitenkin ehdoksi huoneeseen muuttamiselle sen, että seinää ei maalata. Joten menköön. Kiva väri tuokin on ja koska se on oviseinällä, väriä ei näe muuta kuin huoneeseen menemällä.Ja jotain herkkua vielä loppuun. Mustikkakukon ohjeella tehdyllä omppukukolla herkuteltiin jokin aika sitten. Hyvältä maistui!
Ps. Jos olisin taitavampi tämän tietokonemaailman kanssa, säätäisin tätä blogipohjaa niin, että kuvat olisivat isommat. Täytyy vissiin alkaa tutustumaan noihin koodi-asioihin. Tai pyytää isommalla kärsivällisyysmäärällä varustettua miestä avuksi...

12 kommenttia:

 1. Kaunis peitto, värit osuvat just eikä melkein! Ei kai tuollaiseen voi kukaan kyllästyä.

  VastaaPoista
 2. Jos kyllästyt peittoon, anna se vaikka mulle :) Minusta se on tosi hieno!

  Ps. Kuvakokoasiassa voit luottamuksella kääntyä myös siskon puoleen ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava peitto, väritkin on tosi pirteät :)

  VastaaPoista
 4. Hieno päiväpeite kerrassaan. Ja kiva kun löytyi kankaatkin omista kätköistä!

  VastaaPoista
 5. Onpas tosi kivan näköinen peitto ! Hiäno! :)

  VastaaPoista
 6. Nättiä on tytön huoneessa muutenkin ja kiva tuo päiväpeitto!

  VastaaPoista
 7. aivan ihanaihana peitto! jospa minäkin saisin jotain tuommoista aikaan...pitäisi kyllä innostua, tuohonhan saisi tosiaan loppusijoitettua kaikki tilkkuaarteet. hieno!

  VastaaPoista
 8. Ihana huone V:lla! Tylli on kyllä nyt pikkasen kateellinen tuosta prinsessasängystä! :D

  VastaaPoista
 9. Ihana peitto! Lapsilla saa ollakin väriä. =)

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille mukavista kommenteista! Luulin jo, että ei tänne enää kukaan eksy. Vähän laiskasti on tullut päivitettyä... Mutta yritän parantaa tapani. :)

  VastaaPoista
 11. Hei, kuvat saa isommaksi aivan helposti siinä tilassa kun kirjoitat uutta tekstiä. Eli kun olet lisännyt kuvan, painat kuvan kohdalta hiiren oikealla näppäimellä. Kuva muuttuu sinertäväksi ja sen alla on sitten valikko: pieni, suuri, erittäin suuri, ja alkuperäinen koko. Siitä vaan sitten klikkaa mieleisensä koon kuvalle. Itse käytän aina tuota erittäin suuri. :) Samalla tavalla saa myös lisättyä kuvatekstin helposti.

  VastaaPoista
 12. Ainiin! On kyllä kaunis ja ihanan pirteä peitto!! Minun tyttöni ei voi sietää oranssia ja keltaista, ja minä niin niistä pitäisin!

  VastaaPoista