maanantai 24. lokakuuta 2011

Nojatuolit

Olen ilmeisesti melko kyllästyvää sorttia, mitä tulee väreihin ja sisustukseen. 3 vuotta sitten, kun muutettiin tähän kotiin, oli ruskea niiiin pinnalla. Se näkyi sisustuksesssa ja lasten vaatteissa. Ja jos oikein kunnolla jostain väristä innostuu, niin inhotus tulee varmasti yhtä kunnolla... Eli mm. ruskeat nojatuolit oli saatava pois. Päätin yrittää ensin verhoilla ne. Ja ihan mukavasti onnistui ensimmäiseksi verhoilukokeiluksi. Nyt on vaan mietinnässä laitanko (lue: laitatanko) käsinojat mustana takaisin vai jätetäänkö tuolit tuollaiseksi. Mielipiteitä?
(Kyllä, taustalla näkyvä ruskea seinäkin on menossa "vaihtoon". Väri on vain vielä mietinnässä.)


Ennen-kuvia en tietenkään muistanut ottaa, mutta löysin vanhoista kuvista kuvan, josta nyt joten kuten näkyy tuolien edellinen väri ja käsinojat. Olipas se muuten mukavaa upota lasten kanssa vanhoihin kuviin. Ja jotenkin haikeaa oli todeta, että ei nuo kaksosetkaan, kohta 4-vuotiaat, enää ihan vauvoja ole.

10 kommenttia:

 1. Hienoja verhoiluja siellä harrastetaan! Minä varmaan laittaisin ne käsinojat mustina vielä tuoleihin. Meillä oli talossa valmiina ruskeaa ja harmaata. Aluksi ajattelin, että ne eivät sovi yhteen, mutta nyt on mieli muuttununna. =)

  VastaaPoista
 2. Jahans, se on ruskea väistynyt sinullakin taka-alalle. Täällä samaa vikaa. Minä laittaisin tuoleihin käsinojat mustana. Näyttää harmaana oikein mainioille. -Saara- :)

  VastaaPoista
 3. Vaikea sanoa. Ei nuo hassummat ole noinkaan. Voi olla kuitekin mukavampi istua jos on nojat.

  (Sait muuten multa tunnustuksen, joten otahan vaan kiltisti se vastaan :) )

  VastaaPoista
 4. niin hieno muutos! itekin olen miettinyt,jos metsästäs tuollaiset tuolit ja nimenomaan ilman käsinojia:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos mielipiteistä! Tuolit ovat edelleen ilman käsinojia. Mennään nyt noin toistaiseksi ja tuumaillaan. :)

  VastaaPoista
 6. Hienosti olet verhoillut!! varsinkin ensimmäiseksi verhoilutyöksi oikein siistiä jälkeä.. ja tämän sanoo ammattiverhoilija. :) itsekin olen tuota askon nanna-tuolia verhoillut muutamaan kertaan, ja mietin myös että voisi olla ihan hieno ilman käsinojiakin. Mustat käsinojat olisi tuon kankaan kanssa kyllä aika tyylikkäät!

  VastaaPoista
 7. Tosi hienot tuolit tuli! Hyvän harmaan olet valinnut. Mä en laittais käsinojia, ainakaan heti!

  VastaaPoista
 8. Hienot tuolit! Sama projekti olisi itsellä edessä, kunhan tuolit kotiutuvat... Minkä verran sinulla meni kangasta ja pystyykö verhoilun tekemään "huputuksena" vai vaatiiko paljon käsiompelua paikoillaan?
  Kiitos jo etukäteen vinkeistäsi!
  -Tatjana :)

  VastaaPoista
 9. Vieläkin on tuolit ilman käsinojia...

  Kangasta meni muistaakseni yhteensä 3metriä. Ja ompelin täysin huppuna sen, eli paikallaan en ommellut mitään. Kiinnitin vain kankaan tuolin pohjaan niiteillä. Selkänojan ja istuinosan väliin laitoin kangasta reilusti niin, että kankaat sai työnnettyä raosta tuolin "sisään". Tuli ehkä vähän "istuvampi" niin kuin tekemällä istuinosan ja selkänojan yhdestä kappaleesta. Melko napakanhan siitä hupusta saa tehdä, että ei jäisi mistään lörpöttelemään.

  VastaaPoista