torstai 26. toukokuuta 2011

Raitatakkeja

Löysinpäs viimein kadoksissa olleen ompelumotivaationi. Luulin taas, että se ei enää koskaan palaisikaan. Ompelukone on siis surissut viime viikkoina.

Ensin ompelin tarpeeseen kaksosille kesätakit. Neidille vähän pidemmän mallisen ja paremmin hameiden kanssa istuvan ja poitsulle pusakkamallisen. Kangas on Ikeasta. Kuvittelin alkujaan raidat vähän kapeimmiksi, mutta toimiihan nuo noinkin. Takeista tuli mieluisat käyttäjilleen ja myös minulle. Neitipieni itki kyllä katkerat itkut, kun annoin edellisestä punaisesta retrosydän-kesätakista tuomion: liian pieni. Onneksi uusi takki toi lohtua.
Takkien kaveriksi tein kruunupipot. Poitsu suostui mannekiiniksi. (Ja kuten takista takaa huomaatte, ei raidat mene sieltä ihan kohdilleen. Se ei vaan kerrassaan onnistu, että ne joka puolelta kohtaisivat. Valitettavasti. Keskityin sitten etupuoleen.)

7 kommenttia:

 1. Upeat takit!!! :)
  Terkkuja koko porukalle!

  VastaaPoista
 2. Kivat takit ja hauska malli pipossa! :)

  VastaaPoista
 3. oi kun huikeat takit, tosi hienot! ja Yksi värinen pipo aivan täydellinen kaveriksi :)

  VastaaPoista
 4. No, jopas! Kivoja tekeleitä kaikki !

  VastaaPoista
 5. Mukavan näköiset takit olet tekaissut!

  (Ps. totta, ne vesipullotuunaukset olivat omastakin mielestä hulluja. Mutta tosi mielelläni otan sen punavyötteisen pullon reissuun mukaan, ja se johtuu varmasti kivannäköisestä pullotuunauksesta ;-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos mukavista kommenteista! :)

  VastaaPoista