perjantai 25. helmikuuta 2011

OdotteluaMe odotetaan kesää ja sitä, että päästään sisustamaan leikkimökkiä. Tämän maton virkkasin sinne. Ohje on Kauhavan Kangas-aitan sivuilla. Tosin tein sen vähän muokattuna, koska kude meinasi loppua kesken. Maton halkaisija on reilu metri.


Me odotetaan myös 6-vuotissynttäreitä. Vielä pari viikkoa täytyisi malttaa. Suunnittelut kuumimmillaan.


Lisäksi midä odotad, että kohta kaksi viikkoa kestädyt fludssa loppuisi. Poskiodteloihidhad tämä od meddyt, mutta lääkekammoiseda farmaseuttida ed halua syödä kuuria. Tiesitkö, että elimistöllä medee vuosi palautuessa adtibioottikuurista? Ja että kaksi kolmesta poskiodtelotulehduksesta paradisi itsestääd. Sitä odotellessa. Ja diistäessä.


Niistäessä voi myös kartuttaa miehen oravamerkkikokelmaa. Löysin sen tänään hänen laatikostaan. Lapsillani on hyvä isä!


6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!
  Minulla oli reilun kuukauden ajan joulun aikoihin poskiontelontulehdus ja meni ohi ilman lääkkeitä. Inhottavaa sitä oli potea ja niistämisestä ei meinannut tulla loppua.
  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Mitä nuo ympyräkoneet on? Leikkelin jouluksi semmosia punaisia ja valkosia pikkukiekkoja ja tein niistä semmosen Weekday Carnival -tyyppisen koristuksen kuuseen , mutta näyttää, että noilla sais vähä näppärämmin tehtyä niitä.

  Paranemisia sinne! Mulla on varmaan ollu joku piiloflunssa, jota en oo huomannu, kun nyt oireilee toisen posken ontelot ja makuaisti heikkeni niin, ettei lauantaikarkkeja meinaa maistaa. Mikä lie. Kai sinä sarvikuonoa oot muuten käyttäny? Suosittelen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä! Kyllä tämä tästä. Perjantai-iltana nosti kuumeen ja nyt olen jo hyvää vauhtia toipumassa. Mukava, kun on jo vähän jaksavampi olo. :)

  Lotta, tilasin nuo Sinellin verkkokaupasta. Fiskarsin kuvioleikkureita ovat. Tiimari ja Prisma myi niitä täällä, mutta ei tietenkään noita tavallisia ympyröitä. Täytyi siis tilata tänne perähikiälle. Katohan Kärkkäiseltä, luulis löytyvän. Ja minäkin Weekday Carnevalista nappasin idean noihin, mutta en millään jaksanut alkaa piirtämään ja leikkaamaan ympyröitä. Nuo on kyllä kätevät. Meillä on koko huusholli täynnä ympyröitä...

  VastaaPoista
 4. Etkö saanut edes tenniskyynärpäätä maton virkkauksesta ? Uskaltaisinkohan minäkin jo taas yrittää... Otin varmaankin saman ohjeen itelleni.

  VastaaPoista
 5. Söpö matto! Kauniisti onnistuit siinä. Sinun innoittamana sain vihdoin ostettua Fiskarsin kuviosakset. Mulla oli aiemmin sellaiset huonot halvat ja annoin ne pois kun ne vain suttasivat. Nyt pääsee taas askartelemaan! =) Toivottavasti siellä ollaan jo terveenä!

  VastaaPoista
 6. Kyllä täällä jo terveenä ollaan eikä tenniskyynärpäätäkään ole ilmaantunut. Ei se silti niin rankkaa oo. :)

  VastaaPoista