lauantai 1. tammikuuta 2011

Raitoja

Uuden vuoden kunniaksi muutama raitavaate... Poitsulle tein paidan marimekon raitatrikoosta. Ja pitihän sitä tytöille keksiä jotain vastaavaa. Esikon tunika/mekkonen näkyy kyllä vähän huonosti tuosta kuvasta. Oli tarkoitus tehdä sellaiset molemmille neideille. Olin ostanut kangasta kuitenkin aivan liian vähän. Älykkyyskin oli koetuksella raitoja kohdistellessa... Pinna tiukalla ja hampaita kiristellen olin kuitenkin päättänyt saada mekot molemmille. Ei auttanut, kuin silputa kaikki jäljellä olevat kangaspalat. Senttiäkään leveämpää en pikkuneidin helmasta saanut, mutta lopputulos istuu silti kapoisen kantajan päällä ihan hyvin. Tuli oikeastaan aika hauska lopputulos. :)
6 kommenttia:

 1. Onpas pirteät raitavaatteet! Miulla on ollu tarkoitus tehä sillain Po.p:n tyyliin raitapaita, eli samasta raitakankaasta joku kuvio eteen, mutta raidat menee limittäin pohjan kanssa. Mutta en oo saanu aikaseksi.

  Mutta sie olet kyllä tehny kivat! Meillä varmaan tuo tokaluokkalainenkin tykkäisi tuosta tyylistä mitä suurempi mekko on :) Pitää laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja raitavaatteita! Tosi hauska tuo pienemmän mekon raitajuju! Ja hattua nostan, että olet jaksanut raidat kohdistaa. Mutta raitavaatteissa se taitaa olla pakko...

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttävät raidat.

  Naureskelen täällä, kun kuvittelen sua hampaat irvessä hermona ompelemassa pikkutytöille söpöjä vaatteita. :)

  VastaaPoista
 4. Mirka, minullakin on ollut tarkoitus tehdä sellainen raitapaita, mutta vielä on tekemättä. Aika ei riitä kaikkeen, valitettavasti.

  NorppaStiina, raitojen kohdistaminen on sen jälkeen ihan helppoa, kun on saanut vaan leikattua kankaat suht koht oikein. Vaikeinta näissä oli ymmärtää, miten päin ne kaavat kankaalle asettelisin... Ihan hyvää aivotyöskentelyä välillä. :)

  maria, mua vaivaa välillä jääräpäisyys ja on pakko tehdä asiat niin kuin aikaisemmin itse päättänyt... valitettavasti ei aina jaksa hymy huulessakaan touhuta. Olisiko se helpompi kuvitella? ;) Tuskin.

  Rilla, kiitos. :)

  VastaaPoista