tiistai 29. maaliskuuta 2011

Paitoja

Tässä läjä kevään aikana ommeltuja paitoja lapsille:Tein värikkäät aaltopaidat koko triolle Metsolasta tilatusta trikoosta. Sen verran häikäisee tuo väriloisto, että tuskin tulee puettua paitoja heille yhtäaikaa. Ja tuskin yhtäaikaa kelpaisivatkaan. Harmikseni lapset ovat vaativia pukeutumisen suhteen. Nykyään poikakin tietää, mitä tahtoo. Pikkuhousuja myöten saa neuvotella. Pääsääntönä lapsilla tuntuu kuitenkin olevan, että mitä värikkäämpi vaate, sen parempi. Itse olisin toista mieltä.

Olen laittanut esikoisen ja miehen pyynnöstä melkein joka paitaan niskalapun silkkinauhasta. Jospa osuisivat useammin oikein päin.


Metsolan retrokukka-joustofroteesta ommeltu paita esikoisella omalla kaavalla.Nuoremmalle neidille paita Metsolan Sunray-joustofroteesta.


Esikolle velourtunika. Tämäkin kangas ostettu Metsolasta.


Ja poitsulle autopaita. Trikookangas edelleen Metsolasta.


Tytöille norsupaidat Jofotexin norsutrikoosta. Pienin paita odottaa kaapissa käyttäjäänsä. Annetaan vaikka vauvalahjaksi, jos ei omassa perheessä tule käyttöä. Nyt muuten loppui Jofotexit.


Pienelle automiehelle joustofroteesta toinenkin autopaita. Kesälle ja talvelle omansa. Kangas Metsolasta.
1-vuotiaille kummipojille paidat samalla kuosilla.

5 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja oot taas saanut aikaan!:) Sama huomio, että tuo niskalappu olis kyllä tarpeen. Pitää itsekin alkaa seuraaviin ompeluksiin laittaa. Oli kyllä tosi söpö se kummipoikanne paita. Harmi vaan, kun pikkasen kutistui pesukoneessa vaikka normisti nelikymppisessä pesin. On aika justiin nyt, eli täytyy nyt ahkerasti pitää sitä :)
  -Taina

  VastaaPoista
 2. No huh, jo on systeri urakoinut! Kivoja ovat.

  VastaaPoista
 3. Kivoja tekeleitä kivoista kankaista !

  VastaaPoista
 4. Toisen kummipojan paita oli oikein soppeli, mielummin vähä reilu - että menee siis hyvästikin tässä jonkun aikaa. Kiitos kovasti! Isoveli on siitä luonnollisesti vähän kateellinen.
  Ja niin siistiä jälkeä oli, ku ihan läheltä pääsi tutkailemaan! ;)

  VastaaPoista