sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Rooliasuja pukinkonttiin


Nämä överihörselöt tein pukinkonttiin meidän neideille. Luulen, että tykkäävät. (Tarkoituksena on, että he leikeissä voisivat kyllästää itsensä pinkkiin ja hörselöihin ja äiti voisi sitten muulloin pukea heidät oman mielensä mukaan...) Tein nämä aikalailla kaasu pohjassa ilman kaavoja. Joustavan yläosan ansiosta mekot on helppo heidän itsekin pukea. Kruunujen "jalokivet" on ostettu Karnaluksista.

Vielä pitäisi keksiä jokin asu pojallekin. Oisko ideoita? Jos en muuta keksi, teen hänellekin kruunun ja lisäksi jonkinlaisen viita, joka voisi olla helppo hänen itsekin sujauttaa päälle.

4 kommenttia:

 1. Ihanat prinsessavehkeet!

  Saimme perintönä naapurista tummanruskean viitan, jossa on iso pääkallo. Pojat ovat tykänneet siitä. Jos osaisin, niin tekisin ritaripuvun

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja! Varmasti pienet prinsessat ihastuvat. Ja mikä parasta mekko on helppo itse pukea.

  Meillä on ritaripuku (viitta ja miekka riitti luomaan tunnelman) ollut suosikki pienillä pojilla ja hieman isompana musta viitta oli monikäyttöinen (batman, dracula jne).

  Myös eläinhaalarit (leopardi ja kissa) sopi meillä moneen leikkiin.

  Intiaaniasua (hapsureunaiset housut ja liivi) käytettiin myös usein (joskus inkkarina, joskus länkkärinä ja on siinä tutkimusmatkailijaakin leikitty)

  Lapsilla onneksi riittää luovuutta muuttamaan asuja leikin mukaan. :)

  VastaaPoista
 3. Tee merirosvoasu.. Vai joko olet värkännyt jotain? :)

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo kruunut ja prinsessamekot! Jäin näitä miettimään ja pakkohan ne on meillekin toteuttaa jonkinnäköisinä versioina. :D

  VastaaPoista