tiistai 28. joulukuuta 2010

Meidän joulu

Joulu oli mukava ja rentouttava, mutta liian lyhyt. Arki alkoi ja töissä oli oltava eilen jo kahdeksalta.Tässä muutama lupaamani kuva meidän joulusta:

Joulukuusi vm 2010 oli lyhyt ja siinä oli melko vähän neulasia. Kuusi on kuitenkin hoitanut hommansa melko moitteettomasti ja tuonut joulun tunnelmaa.

Tällaisia lasitähtiä tein 9 vuotta sitten. Tykkään niistä edelleen.

Muista joulukuusenkoristeista oli taas suuret suunnitelmat. Aika loppui. Jäi paljon tekemistä ja toteutettavaa tulevillekin jouluille. Tällaiset joulukukkaset valmistuivat kuitenkin nopeasti. Jotain uutta tähänkin jouluun.
Meilläkin herkuteltiin.

Aattona kävi pukki. Oltiin oltu tosi kilttejä. :) (Huomioikaahan siskokullat tuo perintönä saamani säkki. Ompelin sen valmiiksi ja koristelin sitä isolla sydämellä sekä pitsillä ja kulkusilla.)
Joulukorteista tein kuusen seinälle.Pyhä perhe sai tänä jouluna seurakseen itämaan tietäjät.


Joulutauluun sain idean veljen vaimon viime jouluna tekemästä taulusta.Ennen joulua tehtiin lasten kanssa yhdessä joululahjoja.
Minä tein lapsille yöpuvut joululahjoiksi. Muistelin ottaneeni niistä kuvat, mutta eipä niitä sitten löytynytkään. Ehkä esittelen ne teille myöhemmin, jos sattuvat olemaan joskus yhtä aikaa puhtaana...

Joulupalapeli on vielä kesken ja paljon karkkia syömättä. Meidän joulu jatkuu vielä ainakin uuden vuoden yli. Katsotaan sitten, milloin tunnelmointi riittää ja tulee halu saada koti taas kunnolla siistiksi ja selkeäksi. :) (Niin, ja sitäkin on syytä seurata, milloin housun vyötäröä alkaa kiristää...)

5 kommenttia:

 1. Ihana joulu teillä! Mulle käy kans aina niin että suunnittelen tekeväni sitä ja tätä ja aina loppuu aika kesken :D Aivan ihana tuo pyhä perhe!

  VastaaPoista
 2. Niin on ollut tunnelmallinen joulu teillä, että! Ja oikeassa paikassa on perintösäkki ;-)

  Joskus olisi kiva saada vihiä, mistä nuo pyhän perheen hahmot olette ostaneet. Puutako ihan ovat?

  VastaaPoista
 3. Pyhä perhe on niitä Willow tree -hahmoja. Eka satsi ostettiin vuosi sitten osoitteesta www.lahjakas.fi. Itämaan tietäjät oli nyt joulun alla loppuneet sieltä ja tilattiin ne sitten jostain toisesta nettikaupasta. En millään muista kaupan nimeä, mutta Ideaparkista tulivat. Seuraavaksi jouluksi tarvitaan muutama engeli, ja joskus eläimiä lisää.

  Hahmot eivät (valitettavasti) ole puuta, vaikka siltä näyttävät. Jotain keramiikka, kai. Viime vuonna jompi kumpi 2-vuotiasta nappasi lampaan käteen ja tiputti lattialle. Jalka meni poikki, mutta sai sen liimattua kuitenkin takaisin. Olisihan se mukava jos voisi antaa lasten vapaasti noilla leikkiä. Nyt täytyy vähän varoitella...

  VastaaPoista
 4. ihanan näköinen joulu teillä! :)
  ja lasitähti nostatti ihania muistoja ;)...

  VastaaPoista
 5. Teidän joulu näyttää tosi ihanalle! :)

  VastaaPoista