tiistai 21. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua!

Sain kuin sainkin tehtyä piparkakkutalon tänäkin jouluna. En jaksanut paneutua asiaan yhtä tarkasti kuin viime jouluna. Olisi ehkä kannattanut... Mutta talo pysyy kasassa, vaikka takapihalta katsottuna ei ehkä uskoisi. Eräs iltamyöhä muiden nukkuessa tätä kasasin ja vasta kattoa kiinnittäessä huomasin, että kaikki ei ole kunnossa. Itsekseni sitten yliväsyneenä hekottelin. Tunsin itseni tyhmäksi.Pojan terapeuteille tein joululahjaksi piparirasiat, jotka täytin karkeilla.

Meillä on vietetty myös kaksosten 3-vuotissynttäreitä. Tarjoilut oli sen verran perussettiä, että en mitään tarjoilukuvia edes ottanut. Takana on kyllä aivan erityiset 3 vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut niin paljon kaikkea: huolta, ahdistusta, iloa, epätietoisuutta, rakkautta, odotusta, oppimista, kasvamista... 3 vuotta meni myös siihen, että poika oppi kävelemään. Se on meidän perheessä niin iso asia, että ansaitsee kuvan myös blogissa. Olen ylpeä pikkumiehestäni! :)
Mukavaa joulunaikaa kaikille tätä lukeville! Minä menen vielä huomenna töihin, mutta sitten rauhoitun pyhiksi joulun viettoon. Ehkä laitan joulun jälkeen vähän tunnelmakuvia meidän joulusta.

5 kommenttia:

 1. Ihania!
  Tunnelmallista joulua :)

  VastaaPoista
 2. Saat ollakkin ylpeä ihanasta, valloittavasta hymypojasta! :) Ihana nähdä oikein todistetusti, että hän tosiaan kävelee. Meillä ihasteltiin kuvaa koko perheen voimin. Onnellista joulua teille!

  VastaaPoista
 3. Voi pikkumiestä! Tukevia ja onnellisia askelia O:lle ja edelleen rakkautta ja kaikkea muutakin koko perheelle!

  Onpa lohdullista, että sullekin voi käydä noin kun piparitalon kanssa kävi... ;-)

  VastaaPoista
 4. Ja mie kun lupasin etukäteissynttärijuhlilla, että pieni mies pääsee mukaani junalla Kuopioon kunhan oppii kävelemään kunnolla. Täytyy vissiin alkaa suunnitella lupauksen lunastamista... Mielelläni sen kyllä teen - iso juttu pienelle miehelle! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos joulun toivotuksista! Joulu oli hyvä, onnellinen ja tunnelmallinen! :)

  Mukava, että muitakin "liikuttaa" tuo O:n liikunta. Täällä askeleet tukevoituvat koko ajan.

  VastaaPoista