maanantai 29. marraskuuta 2010

Paitoja

Jälleen yksi Jofotexin kankaista tuhottu. Ja enää yksi jäljellä. Nyt on kankaiden tuhoajaiset käynnissä muutenkin. Mukava olisi tilata uusiakin kankaita, mutta nyt olen päättänyt (taas kerran) ommella entisiä reilusti vähemmäksi. Osa perusvaatteita on kyllä livahtanut käyttöön ilman kuvaamista. On alkanut tuntua, että pitäisi olla oikeasti jotain erilaista, että jaksaisi niitä tänne blogata. Mutta tämmöistä perusvaatetta kuitenkin tälläkin kertaa.

Täytyy ahkeroida senkin vuoksi, että saan pistää kaikki ompeluhommat joulutauolle. Meinaa maistua välillä puulta jo tuo saumurin surina. Olisi mukava vaan istua sohvan nurkassa ja näprätä jotain joulujuttuja samalla joululauluja kuunnellen. Jospa kohta olisi senkin aika.

Olen ihastunut tuohon raglansaumassa olevaan neppilistaan. Se on käytännöllinen pukiessa ja helppo tehdäkin.

Ja vielä pikkuiselle kummipojalle pari pikkuista paitaa kokoa 50.
3 kommenttia:

  1. Näyttää kivalta ja on varmasti myös toimiva tuo raglasauman nappilista. :)Minulta ei onnistuis...

    VastaaPoista
  2. Kyllä se sinultakin onnistuisi. Aivan varmasti. Voin neuvoa omat vinkkini tuohon kanttaamiseen, jos tuut joskus ihan ajan kanssa käymään. :)

    VastaaPoista
  3. Siis loistavaa, kiitos! Olisin niin halukas oppimaan tuon kanttaamisen. Nyt polkee ihan paikoillaan, paitoja ei kiinnosta ommella oikeastaan ollenkaan. Katsotaanpas koska selviäisin. ;)

    VastaaPoista