maanantai 11. lokakuuta 2010

Talvilakki

Lööppien mukaan on tulossa kylmin talvi tuhanteen vuoteen. Ja kylmänä talvena tarvitaan lämmin lakki. Tämän lakin tein esikolle Karnaluksin langoista, tietenkin sävy sävyyn toppatakin ja toppahousujen kanssa. Vuoreksi laiton fleeseä. Korvien kohdalla on fleeseä tuplasti ja tuulenpitävä kangas. Vaikka virkkaaminen paksusta langasta oli nopeaa, meni lakin tekoon kuitenkin paljon aikaa. Melkoista näpertelyä.


"Äitii-iii-iiii, mulla on kuuma!"

5 kommenttia:

 1. Onpa tosi kiva! Sopii ihanasti tuon haalarin kanssa. Oletko virkannut etu- tai takareunasta, että olet saanut tuollaisen hauskan pinnan?

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen pipo ja ihanan muhkea tupsu. Varmaan lämmin. Kaikki blogit ovat tulvillaan ihania talvihattuja ja mä vaan en saa mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Ai että on hieno ja lämpimän näköinen ja sävy sävyyn sopiva! Nyt odotellaan sitten pakkasia... Täälläkin odotetaan, että päästäis hiihtämään. Pojat on jo melkein monot jalassa menossa, jos yks räntähippunen leijuu taivaalta alas. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)

  NorppaStiina: hmmm...oliskohan se nyt sitten takalaidasta. Piti ihan alkaa miettimään, että voiko sen jostain muualtakin virkata. ;) Voisi olla paikallaan virkkauksen perusteiden opettelu. Tämän tein vaan sillä tyylillä, että otin koukun käteen ja annoin palaa...

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana lakki! Ja kylläpä sopii hienosti takkiin. :) Tosi sievää!

  VastaaPoista