keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Koneita ja muuta pientäTämä kiva kangas tuli myös Metsolasta. Poika oli kyllä onnellinen paidasta ja piposta. Samalla tuli jo vähän korjattua puutetta, jonka huomasin siirtäessäni kaksosten vaatteet erilleen omiin kaappeihinsa. Kaikki värikäs lähti tytön kaappiin ja pojan vaattekaappi näytti ihan liian tylsältä. Tekisi mieli tilata samaa kangasta myös muissa väreissä, mutta jos odottelisi ensin Jofotexin tilauksen...

Neulatyyny tuli tosissaan tarpeeseen. Meillä neulat on tähän asti säilytetty siinä pienessä rasiassa, jossa ne oli ostettaessakin. Lukemattomia kertoja ne ovat levinneet pitkin lattioita. Lisäksi meidän perheen kaksi pienintä käsiparia ovat leikkineet neuloilla hyvin usein äidin ommellessa. Turvallisia leikkejä... Yleensä niitä on pistelty meidän sängynpeitteen päälle yhdeksi rykelmäksi. Poikakin on vajavaisella liikuntakyvyllään kuskannut aina yhden neulan kerrallaan ompelupöydältä sängyn päälle. Toivottavasti nyt riittäisi neulojen siirtely neulatyynyssä paikasta toiseen. Ohjeen otin täältä.
Tässä vielä ensimmäinen lippiskokeiluni. Ihan hyvin onnistui. Ja sain tuhottua tuohon ja esikoisen lippikseen erittäin kauan nurkissa lojuneen kangaspalasen. Kaavan muokkasin Ottobren ilmaiskaavasta. Näitä täytyy tehdä lisää. :)

5 kommenttia:

 1. Punainen on myös poikien väri! Näin totesin kangaskaupan myyjälle viimeksi ostaessani sieltä punaista trikoota. Noh, eipä täti ollut samaa mieltä, mutta väliäkös sillä :D

  VastaaPoista
 2. Poika näyttää niin onnelliselta uudessa lippalakissaan :)
  Rikotaan me värikoodeja, pojat tykkää punaisesta ihan yhtä paljon kuin tytötkin!
  Ja kiitos viimeisestä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi!!! Mie en tajua miten tää on menny miulta ohi, mutta pääasia, että nyt löysin :) Oon koko illan selannu ihastellu! Upeita kankaanpainontoja, hauskoja paitoja, herkullisia leipomuksia. Ihana blogi <3

  VastaaPoista
 4. Niin, kyllä minunkin mielestä vaatteet on tyttöjen tai poikien vaatteita ennemminkin mallinsa kuin värinsä puolesta.

  Mirka, kiitos kommentista! Oon melko laiska kommentoimaan muiden blogeissa, joten varmaan siksi jäänyt huomioimatta tämä blogi. Vaikka oon minä muutaman kerran tainnut jotain raapusta sinunkin blogiisi. Mutta tervetuloa sinulle ja muillekin uusille lukijoille! :) Kiva, kun ei ihan "tyhjille seinille" tarvitse höpistä.

  VastaaPoista
 5. meillä kans poika tykkää väreistä .itseasiassa näytin huvikseen kangaspinoa jossa vihreitä,turkooseja,sinisiä,keltaisia ja pinkkiä.. arvaatteko minkä värin poika valitsi. no pinkin.
  annan joskus valita kestovaippoihin neppejäkin ja pinkkejä se valitsee..

  mun puolesta voisi pukeutua vaikka kokopinkkiin mutta isommat pojat kiusaisi ulkona joten en viitsi antaa. kotona saa olla niin pinkki kuin haluaa.

  VastaaPoista