tiistai 23. helmikuuta 2010

Ankkapaita 2 ja housutViimein sain aikaiseksi testata siskoltani saamia kangasvärejä. Ihan mukavasti toimi ainakin painaessa. Sain kirkkaat värit, vaikka painoin kaiken vain yhden kerran. Ja mielestäni painokohta jäi kankaassa mukavan notkeksi. Miinuksena voisin mainita, että värit haisivat melko voimakkaalle painaessa, verratuna ainakin niihin minun toisiin väreihin. Vielä on pesutesti tekemättä.

Ankka on tehty Ruttu Nutun tyyliin. Se on painettu samoilla sabluunoilla, kun ensimmäinen kankaanpainantakokeiluni. Taisin esitellä sen jo edellisessä blogissani. Täysin fiasko ruskea ankkapaita on jo tuhkattu omassa takassamme. Iloisesti liekehtien se hävisi pois silmistäni...

Mutta nyt olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Paidan kauluksen kanssa joudun vähän painimaan, mutta se onnistui lopulta ihan hyvin. Housujen kangas on Myllymuksuilta. Tuli melko reilun mittaiset, mutta resorien ansiosta niitä voi käyttää ihan hyvin jo nyt. Tämän tyylisiä housuja pitäisi tehdä lisääkin. Vaipan poisjäännin ja melkoisen kasvupyrähdyksen myötä kaikki housut meinaa olla neidille lyhyitä. Ja kaikki esikoisen vanhat housut on taas aivan liian leveitä.

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka kiva setti! Ja hienosti onnistuneet ankat.

  VastaaPoista
 2. Ihana yhdistelmä! Nuo ankat on tosi suloisia! Ja hienoa painojälkeä olet saanut aikaiseksi! Innostuin itsekin nyt illalla painamaan pitkästä aikaa. Saa nähdä mitä niistä tulee. :)
  p.s. ihanat oranssit tikkaukset! ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana setti ♥ Tuo ankkapaita on todella suloinen!

  VastaaPoista
 4. Kaunis setti ja muutenkin kivoja ompeluksia =)

  VastaaPoista