maanantai 28. joulukuuta 2009

Synttärit ja pari vaatettaJuuri ennen joulua meillä vietettiin 2-vuotissyntymäpäiviä. Juhlittaviakin oli kaksi kappaletta. Vieraille tarjoiltiin mm. tällaista hiekkakakkua. Kaurakeksimuru kätkee sisäänsä valkosuklaahyytelökakun.


Pöydässä oli myös lumihiutalekakku. Tämä on melko perinteinen sacherkakku, johon olen viime aikoina alkanut laittamaan kermapursotuksia reunoille. Tämä on tällä hetkellä meidän perheen kakkulemppari. :) Lumihiutaleet on pursotettu pikeeristä. Laitoin niihin vähän myös kultaista kristallipulveria, joka tarttui matkaan Ullanunelmasta. Kuvassa sitä ei juuri näy. Ehkä laitoin sitä turhan varovaisesti.

Jotain muutakin oli tarjolla, mutta niistä ei ole kuvia.
Ennen joulua tuli myös ommeltua. Tässä muutama vaate alkupalaksi. Laitan myöhemmin lisää.

Raitapaita pojalle ruskea-valkoraidallisesta velourista. Mukavan pehmoinen paita. Tuli vähän liian pieni kaula-aukko, mutta raglansaumassa olevan neppilistan avulla paidan saa helposti puettua ja eipä tuo ahtaus ole poikaa haitannut muutenkaan.


Eurokankaan pallotrikoosta tein paidan esikoiselle. Ja kylläpäs hirvitti ostaa trikoota ihan metritavarana. Paidalle tuli hintaa n. 7 euroa. Mutta mukavan pirteä paita kuitenkin. Kaveriksi ompelin punaiset collegehousut rokserin kankaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti