lauantai 12. joulukuuta 2009

PilviäTässä taas yksi paita, jonka saa helposti puettua arven yli. Idea on koukeroitaan myöten matkittu jälleen Ruttu-Nutulta. Värit on vaan erit. Tykästyin paitaan niin, että aion tehdä tytöillekin paidat samaan tyyliin. Tämän paidan kangas on totuttuun tapaan r-collectionilta. Pääntie ja hihansuut on kantattu Myllymuksujen okrankeltaisella resorilla.

Kaikenlaista muutakin on tullut ommeltua viime aikoina. En ole vain saanut kuvattua ja laitettua niitä tänne. Vissiin alkuinnostus laantumassa tai jotain... Ja työtkin haittaa välillä harrastuksia. Mutta jospa joku päivä iskisi inspiraatio kuvaamiseen :) Toiskohan pukki uuden kameran? No tiedän kyllä, että ei tuo. Valitettavasti. Jospa vuoden päästä.

2 kommenttia:

  1. Teillä on Oulun reissu takana päin? Tuo vihree on tosi kivanväristä multakin löytyy samaa kangaslaatikosta :) Varmaankin joulun jälkeen pääsen siitä ompelemaan jotain kivaa!

    VastaaPoista
  2. Joo, Oulun reissu on takana ja pikkumies on toipunut uskomattoman nopeasti. Keskiviikkona vasta leikattiin (teho-osaston ruuhkan vuoksi) ja viikko sitten sunnuntaina päästiin kotiin. Vielä on niitit päässä, mutta särkylääkettä ei oo tarvinut antaa useampaan päivään. Ja poika on ihan entisellään. :)

    VastaaPoista