tiistai 3. marraskuuta 2009

Vaatteita lapsilleKeltainen kukkapaita esikoiselle. On melko pirteät värit. Vaatii vähän totuttelua. :) Kukat on tehty samalla sabluunalla kuin aikaisemmin esitelty pikkusiskon paita. Kangas r-collectionilta ja värit Folk Art Fabrikin. Kaava Ottobre 6/2008.


R-collectionin farkkukankaasta sain tehtyä vielä yhdet farkut kaksosille. Tällä kertaa käytin vain kankaan mustempaa puolta.


Elämäni ensimmäinen itse tehty body. Tein tämän neppareita vaille valmiiksi jo aikoja sitten, mutta eilen sain tehtyä loppuun. Tuli nimittäin postista Myllymuksujen tilaus ja sain vihdoin nepparipihdit. Kyllä on kätevät! Suosittelen. Ei tarvi enää ährätä vasaran kanssa ja saa paljon varmemmin nepparin oikealle paikalle ja kunnolla kiinni.

Bodyn kangas on jälleen R-collectionilta ja väritkin vanhat tutut. Kaava on muokattu jostain Ottobren kaavasta.

5 kommenttia:

 1. Mulla on keltainen kausi meneillään ja tykkään tuosta painamastasi kankaansta. Helikopteri body on myöskin oikein hauska. Edelleen toivoisin niin pääseväni sinne Kajaaniin kangasostoksille! Miten värit tarttuvat nuihin Rockserin kankaisiin? Oon itse ajatellut, että ne ois just hyviä painamiseen kun ovat tietämykseni mukaan 100% puuvillaa. Oon huomannut, että lycraa jne. tekokuitua sisältävät kankaat ottavat värejä huonommin vastaan ja haalenevat pesuissa nopeammin.

  VastaaPoista
 2. Hyvin on värit tarttuneet. Ei oo ollut mitään onglemia. :) Suosittelen kyllä rokserin reissua.

  VastaaPoista
 3. Kiva body! Oletko kokeillut niitä Emo-värejä? S.

  VastaaPoista
 4. En oo vielä ehtinyt Emoja testailla. Nämä on painettu ennen niiden saamista. Aikaa ja ideoita odotellessa...

  VastaaPoista
 5. Kivoja vaatteita taas! Nuo farkut eritysesti näyttää tosi makeille!

  Mä oon samantyyppisiä joskus tehnyt aikuisten vanhoista pehmeäksi kuluneista.

  VastaaPoista