perjantai 27. marraskuuta 2009

Pienen pieni veturi...Junapaita pikkumiehelle kokoa 86 ja tietenkin paitaan sopivat housut. Näin jossain blogissa junahousut ja siitä sain idean tähän paitaan. Hirveesti tekis mieli laittaa kuvia myös housuihin, mutta toistaiseksi olen malttanut mieleni. Ajattelen, että housuja on sitten helpompi yhdistellä muihin vaatteisiin, kun niissä ei ole mitään "ylimääräistä". Kaula-aukko aukeaa toisesta raglansaumasta kainaloon asti. Tällaisia on tulossa lisää. Pieneltä pojalta leikataan nimittäin ensi viikolla liian aukaisin luutunut kallonsauma auki ja haava tulee olemaan tämän tyylinen sekä malliltaan, että kooltaan. Ja paidat on varmasti hyvä jonkin aikaa pukea niin, että päänahkaan ei tule ylimääräistä venymistä. Hyvä syy ommella lisää paitoja... Tuossa kuvassa kaula-aukko näyttää jotenkin hassulta, mutta ihan siisti siitä tuli kuitenkin.Juna on pitkä ja jatkuu myös selkäpuolelle.

7 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle :) Aivan upeita juttuja täällä sinulla! Suloinen veturipaitakin. Ihastelin aplikaatioiden lisäksi noita painamiasi kuvia, tosi hienoja :)

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen junapaita ja housut oikein kivan väriset!

  Ootteko tulossa Ouluun leikaukseen? Minä oon useampaakin vastaavaa potilasta hoitanut, oon nimittäin töissä osastolla 64. Nyt tosin oon hoitovapaalla, aina välillä käyn keikkavuoroja tekemässä. Tsemppiä leikkaukseen, hyvin se menee. Nuo pikkuiset toipuu älyttömän nopeasti!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Joo, Oulussa leikataan ensi tiistaina. 64:lla ollaan varmaan ainakin muutama päivä. Tuttu paikka entuudestaankin kahden sunttileikkauksen myötä (1/08 ja 10/09). Liekö tuttu poika sinulle. :) Nyt vaan vähän isompi operaatio ja äitiä tietenkin jännittää... Poika on onneksi vielä niin huoleton ja sopeutuvainen.

  VastaaPoista
 4. Kiva juna-paita! Ja muutenkin ihania ompeluksia!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä teille ensi viikkoon! Olen hengessä mukana.

  VastaaPoista
 6. Hyvin onnistunut junasetti! Taidan tehdä jossain vaiheessa samantyylisen omalle pojalle.. :)

  VastaaPoista
 7. Ihania vaatteita! Nuo kukka painannat ovat ihania ja juna on hurjan hieno! :) Tulen uudelleenkin kylään!

  VastaaPoista