perjantai 2. lokakuuta 2009

PilvipaitaNuoremmalle neidille pilvipaita. Kangas riitti juuri ja juuri lyhythihaiseen T-paitaan. Mutta onpahan taas yksi mytty kangashyllyllä vähemmän. Pilvet jouduin painamaan kahteen kertaan, eikä väri ole ihan tasainen vieläkään. Ja melko kovaksi meni kangas pilvien kohdalta. Kangas jälleen Rokserilta ja tummanruskea resori Myllymuksuilta.

5 kommenttia:

 1. Sattumalta löysin blogisi. Kauniita käsitöitä olet tehnyt. Taidat asua lähellä R-collectionin myymälää kun niin monessa vaatteessa olet käyttänyt heidän kankaita. Itse haluaisin kovasti lähteä sinne ostoksille. Onko tarjonta yleensä millaista vai riippuuko se ihan päivästä? Muutaman palan olen ostanut käsityökurssin opettajalta ja trikoot ovat niin laadukkaan tuntoisia tavallisen kangaskaupan trikooseen verrattuna!

  Mikä hauska sattuma tuo sammakkopaidan kanssa. Minä oon tenhyt tuollaisen kesäkuussa tosin vähän eri värityksellä. Traktori paita oli tosi taidokkaasti painettu ja kastelukannu paidoista tykkäsin tosin paljon!

  Tulen toistekkin vierailulle!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se Rockserin valikoima vaihtelee paljon, mutta kyllä sieltä aina kankaita löytyy. Se on vain 2 kertaa viikossa vähän aikaa auki ja aika usein on vielä lappu ovessa, että suljettu tänään. Joten jos tulee kauempaa niin kannattaa soittaa ja varmistaa aukiolo etukäteen. Silloin tällöin siellä on sellaset ale-päivät ja saa sulloa ison paperikassin täyteen tavaraa kympillä. Ja sinne mahtuu p a l j o n kankaita. :) Pakaltakin kankaita saa hintaan 14e/kg.

  VastaaPoista
 3. ihania vaatteita blogi pullollaan. =)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava blogi kerrassaan. Tulen toistekkin ja lisään lukemiini blogeihin.

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi! Jään seuraamaan sun juttuja. Kaunis paita. :)

  VastaaPoista